.

اهل سنّت ایران: تالار گفتمان

تالارهای اهل سنت ایران :: نمايش موضوعات - نماز استخاره

نماز استخاره

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

تالارهای اهل سنت ایران صفحه اول انجمن -> فقه و احکام

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

baran
مدیر بخش

وضعیت: آفلاين
25 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 747
امتياز: 1160
تشکر کرده: 4
تشکر شده 7 بار در 5 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 8 مهر ماه ، 1388 05:20:39    موضوع مطلب: نماز استخاره پاسخ همراه با اعلان

نماز استخاره هر کس قصد انجام کاري مهمي نمود، مستحب است در مورد آن از خداوند متعال طلب خير (استخاره) کند همانطور که در اين حديث آمده است :
از جابر روايت است : پيامبرr استخاره در تمام کارها را مانند سوره‌اي از قرآن به ما ياد مي‌داد و مي‌فرمود هرگاه کسي از شما خواست کار مهمي را انجام دهد دو رکعت نماز غير فرض بخواند؛ سپس بگويد : (اللهم إني أستخيرک بعلمک و أستقدرک بقدرتک، وأسألک من فضلک العظيم. فإنک تقدر و لاأقدر، و تعلم، و لا أعلم و أنت علام الغيوب، اللهم إن کنت تعلم أن هذا الأمر خير لي في ديني و معاشي و عاقبة أمري – أو قال في عاجل أمري و آجله – فاقدره لي و إن کنت تعلم أن هذا الأمر شر لي في ديني ومعاشي وعاقبة أمري – أو قال : في عاجل أمري و آجله – فاصرفه عني و اصرفني عنه، و اقدر لي الخير حيث کان ثم رضني به و يسمي حاجته)[1] «خداوندا! به سبب علمت از تو طلب خير مي‌کنم و به سبب قدرتت از تو طلب قدرت مي‌کنم و از فضل عظيم تو مي‌خواهم، چون تو توانايي و من ناتوانم، وتو مي‌داني و من نمي‌دانم، و تو بسيار داناي غيبي، خداوندا اگر مي‌داني که اين کار ... براي دين، دنيا و عاقبت کارم – يا فرمود براي حال يا آينده‌ام – خيراست آنرا براي من مقدر کن و اگر مي‌داني که اين کار ... به مصلحت دين، دنيا و عاقبت کارم – يا فرمود براي حال يا آينده‌ام – نيست، آنرا از من دور کن و مرا از آن منصرف نما و خير را هر جا که هست برايم مقدر فرما و مرا از آن خشنود نما، سپس حاجتش را بيان کند».
[1]) صحيح : [ص. جه 1136]، خ (6382/183/11)، د (1524/396/4)، ت (478/298/1)، جه (1383/440/1)، نس (80/6).

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

تالارهای اهل سنت ایران صفحه اول انجمن -> فقه و احکام

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت